Az autóval történő közlekedés során óhatatlanul is történnek balesetek, sőt ezekhez nem is kell minden esetben kimenni az útra. Elég csak az időjárás okozta károkra, kavicsfelverődésre, vagy egyéb karcolásokra gondolni. Ha szeretne egy profi partnert a káresetek kijavításában, keressen minket!
 

Horpadás javítás
Horpadás javítás
Horpadás javítás
Horpadás javítás
Horpadás javítás
Horpadás javítás
Horpadás javítás
Horpadás javítás
Horpadás javítás
Horpadás javítás
Horpadás javítás
Horpadás javítás
Horpadás javítás
Horpadás javítás
Horpadás javítás
Horpadás javítás
Horpadás javítás
Horpadás javítás
Horpadás javítás
Horpadás javítás
 

Cégünk több mint 10 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik, íme egy kis ízelítő szolgáltatásainkból:

  • jégkárjavítás,
  • jégkárjavítás oktatása,
  • szerszámkereskedelem,
  • horpadásjavítás.

károsodások javítása, valamint a károkat helyrehozni, javítani képes szakemberek képzése is vevőink, megrendelőink maximális elégedettségét szolgálják. Kollégáink minden esetben tökéletes munkát végeznek, s ezt elvárjuk a tevékenységet nálunk elsajátítóktól is, a legjobb szakemberek kerülnek ki kezeink alól.

Tekintse meg referenciáinkat és érdeklődjön a részletekről elérhetőségeinken!

Nem csak a munka magas minősége, hanem az ügyfeleinkkel való messzemenőkig korrekttiszteleten és segítségnyújtáson alapuló kapcsolat kialakítása is alapvető célunk. Ennek eredményeként az évek során népes és elégedett megrendelői körre sikerült szert tennünk.

Szeretné, ha járművének horpadása nyom nélkül eltűnne?

Az általunk használt, innovatív technológia lényege, hogy a horpadásjavítás fényezés nélkül történik. Emiatt a karosszéria jégkár javítása sokkal hamarabb elkészül. Arról nem beszélve, hogy Önnek ez jóval kevesebb pénzébe kerül.

Összegezve, ha minket bíz meg a horpadásjavítás feladatával, autója gyorsan megjavul és még pénzt is spórol.

Ezzel a korszerű technológiával a jégeső és terméshullás okozta horpadások is megbízhatóan kezelhetők. Ezen kívül fontos megemlíteni, hogy az eljárás során nem alkalmazunk természetre káros anyagokat, így környezetbarát módszerrel oldjuk meg ahorpadásjavítást.

Ha olyan technológiát keres, amellyel autója értékcsökkenés nélkül javulhat meg kedvező áron, akkor várjuk szakszervizünkben.

Az általunk nyújtott szolgáltatással Ön akár 40-60%-ot takarít meg a hagyományos eljárásokkal szemben!

Jöjjön el hozzánk és meglátja, nem fog csalódni!

 

Autója jégeső áldozata lett?

A Profi Egyengető Centrum Hálózata Kft. jégkárok és horpadások javítására szakosodott vállalat, mely szakavatott munkatársak segítségével könnyedén és gyorsan orvosolja az Ön autóján esett szépséghibákat.

Napjainkban a kiszámíthatatlan időjárás nemcsak közérzetünkre gyakorol negatív hatást, de valós problémává lépteti elő a természeti erők által okozott károkat is, például amikor autónk jégeső áldozatává válik. Ezek az apró sérülések azon túl, hogy nagy bosszúságot okoznak, autónk értékét is csökkenthetik, ha nem megfelelően kezeljük őket.

A titok nyitja a technológiában rejlik! Profi Egyengető Centrum Hálózata Kft. egy újfajta módszert alkalmaz, mely lehetővé teszi az jégkárok és egyéb horpadások javítását fényezés nélkül.

Miért előnyös a fényezés nélküli javítás technikája?

  • költséghatékony: akár 40-60%-os ármegtakarítással is számolhatunk
  • nem kell tartanunk a színeltéréstől
  • az autó értéke nem csökken
  • környezetbarát

Szakavatott kollégáink minden esetben gyors és precíz munkát végeznek, így Ön hamar megoldást talál ilyen jellegű problémáira. Célunk ügyfeleink segítése, partneri viszony kialakítása és minőségi munka előállítása.

Igényelje ingyenes szaktanácsadásunkat, tapasztalt szakemberek várják megkeresését! 

Vegye fel velünk a kapcsolatot!