A Profi Egyengető Centrum Hálózat Kft. már több mint 20 éve foglalkozik jégkárjavítással, horpadásjavítással, fényezésnélküli egyengetéssel.
Az általunk javított több ezer autó, (nem ritkán új autó) minden négyzetcentiméterét megvilágítva átnéztük.
Sajnos, szinte kivétel nélkül mindegyik autón található visszafordíthatatlan, nem javítható környezeti káros hatás ( madárürülék, gyanta, bogártetemek(savas kémhatásuk megmarja a lakkfelületet), vízkő). A mai autóknál nem ritka a 70-80 mikron vastagságú lakkréteg. A silány minőségű lakkréteg nem védi meg megfelelően a fényezést.
Ez a probléma késztetett minket a megfelelő védelem keresésére. Sok időbe, próbálkozásba került, mire megtaláltuk a megfelelő, karosszériát védő SiNH bevonatot (Nagyobb ellenálló képesség illetve tartósság, mint a klasszikus SiO bevonatok). Ez megfelelő védelmet biztosít az autót érő környezeti hatások ellen. Ennek a bevonatnak a telepítése természetesen magába foglalja a gépjármű teljes előkészítését (alapos kézi mosás, polírozása az autó teljes felületének).

Lehetőséget kínálunk Ügyfeleink számára a kerámia bevonat nélküli teljes gépjármű polírozására is. Egy gondos autótulajdonosnak nem kell bemutatni, hogyan néz ki az autó karosszériájának első része egy nyári napon történő autópálya használat után. A bogártetemek a nap forrósága miatt beleégnek a lakkrétegbe. A karosszériát védő KERÁMIA bevonat időt, lehetőséget ad a káros anyagok eltávolítására!
Ez a speciális, erre a célra kifejlesztett anyag , megvédi a karosszériát, a lámpákat, műanyag elemeket is.
Néhány fontosabb információ a kerámia pozitív tulajdonságaival kapcsolatban:

  •  Hidrofobitás és öntisztuló hatás: köszönhetően a kezelt felület extrém hidrofobitásának, továbbá a bevonat antisztatikus és szennyeződést taszító hatásának a jármű könnyen tisztíthatóvá válik.
  •  Öngyógyuló tulajdonság: a bevonat magas hőmérséklet hatására (például nyáron napra állva) rugalmassá válik, így a felületi mikrokarcok eltűnnek.
  •  Nagyfokú ellenállóság mosásoknál: speciális tulajdonságainak köszönhetően a bevonat hatékonyan ellenáll a mosási ciklusoknak (vegyszerek, fizikai behatások).
  •  Magas és mély fényt kölcsönöz a bevont felületnek.
Cégünk nagy előnye, hogy a bevonat felvitele előtt képesek vagyunk hibátlan karosszériát létrehozni. (A fényezés nélküli horpadás javítás illetve jégkárjavítás által szerzett tapasztalatainknak köszönhetően.) Biztosak vagyunk benne, hogy ezt a tevékenységet is ugyan olyan alázattal és odaadással végezzük, ahogy ezt a fényezésnélküli egyengetés terén tettük!

Vegye fel velünk a kapcsolatot!