A HORPADÁS-JÉGKÁR JAVÍTÁSHOZ SZÜKSÉGES ESZKÖZÖK BETANÍTÁSSAL:1 9500 00 Ft+ áfa.

Célunk az ország egész területén profi szakemberek biztosítása az ügyfelek számára, illetve ennek az abszolút környezetbarát, gyors, gazdaságos fényezés nélküli javítási technológiának a népszerűsítése, mesteri szintre emelése.

 Az országban kevés a jól képzett,magas színvonalon dolgozó javító, de az átlagon felüli képzettség sem garancia arra, hogy valaki képes tovább adni a tudását. Mi képesnek érezzük magunkat erre a feladatra, amelyet bizonyítanak eddigi partnereink, akik mindegyike sikeres vállalkozó lett új szakterületén. Tekintse meg ismertetőnket a bővebb információkért.

 

Szeretne fényezés nélküli jégkár javítást? Tekintse megTájékoztatónkat és érdeklődjön a részletekről!

Néhány hirdető céggel szemben mi nem ígérjük, hogy ez a tudás "egyszerűen és gyorsan" elsajátítható de azt tudjuk, hogy sikeres képzés kulcsa a személyre szabott oktatás, és bízunk abban, hogy mindenkihez megtaláljuk a megfelelő utat. A jelentkezőkben sokszor felmerül az alkalmasság kérdése, ez természetes, hiszen nem kevés pénzről, időről és befektetett energiáról van szó. Erre nagyon nehéz válaszolni, de elöljáróban annyit elmondhatunk, hogy átlagos látás és kézügyesség elegendő alap, de átlagon felüli kitartásra, szorgalomra, precizitásra és tisztességre van szükség. Mindenki számára nyilvánvaló, hogy ezzel a tevékenységgel átlagon felüli jövedelemre lehet szert tenni, ám akit "csak ez motivál" az ne is jelentkezzen cégünknél oktatásra. 

Eddigi tapasztalataink azt bizonyítják,hogy a "Dagobert effektusban" szenvedő emberek (akik csak a pénzt látják), képtelenek megfelelő minőségű munkavégzésre. Bizonyos szintű és mennyiségű munka után a pénz és a siker magától jön, de ilyen típusú emberekkel a kontaktus teremtés szinte lehetetlen és ez lesz a legfőbb akadálya az oktatás sikerének.

 A képzés időtartama 40 óra, plusz a fejlődés ütemének függvényében 3x8 óra. Ez az idő ugyan meghatározásra került, de a fejlődés és a kapcsolattartás folyamatos. Magáról a képzés felépítéséről érthető okok miatt nem nyilatkozunk, de annyit elárulhatunk, hogy a szakmai ismereteken túl a kárfelmérésen, árajánlatkészítésen át biztosítókkal, ügyfelekkel történő korrekt kapcsolattartással egybekötött, egységes szemlélet elsajátítását is tartalmazza. A jelenkezők komplett vállalkozási formát kapnak kézhez. Ellentétben más cégekkkel,nekünk érdekünk, hogy a jelentkező mielőbb képzett szakemberré váljon, hiszen bizonyos szakmai szint elérése után lehetőséget kínálunk a Hálózathoz való csatlakozásra. Cégünk tervei között szerepel tevékenységi körének egész Európára való kiterjesztése, amelyhez szükségünk van magasan képzett szakemberekre.  

Előre minden érdeklődőnek: A fejlődés folyamatos, mi is fejlődünk. Aki megáll, és azt hiszi, hogy ő  a "CSÚCS", az elveszett!

Amennyiben felkeltettük érdeklődésüket,várjuk jelentkezésüket!

Ön nem csupán munkát keres, hanem hivatást választana?

Akkor jelentkezzen oktatásunkra és sajátítsa el a fényezés nélküli jégkár javítás technológiáját!

Sokan sajnos csak azért tanulnak egy szakmát, mert muszáj. Később azonban ezekben a munkakörökben nem érzik jól magukat, aminek következtében nem tudnak majd jó minőségű munkát kiadni a kezükből. Ne válasszon olyan tevékenységet, amiben nem leli örömét, mert azt nem fogja tudni sikeresen végezni!

Ha azonban olyan munkát szeretne, ahol folyamatosan fejlődni kell, és maximális minőségben kiszolgálni az ügyfeleket, akkor tanulja meg nálunk a fényezés nélküli jégkár javítást! Ebben a szakmában kitartással és türelemmel sokra lehet vinni, azonban az egésznek az alapja természetesen a megfelelő oktatás.

Nálunk minden szükséges elméleti és gyakorlati információt megkap ahhoz, hogy később akár saját vállalkozásba is kezdhessen. Célunk, hogy minél több embernek átadhassuk ezt a tudást, és hogy az autótulajdonosok elégedettek legyenek az elvégzett munkával.

Ha szeretné megtanulni a fényezés nélküli jégkár javítás technológiáját, jöjjön el hozzánk!

Vegye fel velünk a kapcsolatot!